Semesterstängt V28-31

Vi stänger dörrarna till fabriken och är tillbaka på plats igen måndag den femte augusti.

Trevlig sommar önskar Hellbergs!  

En dörr, två färger? Självklart!

Med den nya HD200-serien kan dörren målas med olika kulörer på in- och utsida.

Läs mer om Hellbergs måleri

Måtthjälpen

Att föreskriva dörrar blev helt plötsligt mycket enklare! Måtthjälpen är en resurs som låter dig hitta exakt de mått du behöver för att göra rätt val när det kommer till dörrar och tillval.

Till Måtthjälpen

Ståldörrar för generationer


Det är mycket som måste fungera i en bra tamburdörr. Dörren ska motverka brandspridning och stänga ute ovälkomna besökare. Den ska samtidigt vara en dekorativ, välkomnande entré för boende och gäster. Tamburdörrar från Hellbergs har vad som krävs.

Till sortimentet

Kvalitetsdörrar för industrin

Det finns mycket som spelar in i valet av industridörr. Från Hellbergs kan du räkna med en rejäl svensktillverkad ståldörr med detaljerna och tillvalen som krävs för snygg design och optimal funktionalitet.

Se vårt sortiment

Allt du behöver veta om dörrar

Hellbergs Dörrskola är ett digitalt kunskapsbibliotek kring dörrar. Här finner du det mesta av det du som beställare behöver veta om klassade ståldörrar. Dörrskolan är öppen för alla och tillgänglig när du själv vill.

Upptäck Dörrskolan

Hellbergs Door Company AB

Hellbergs Dörrar i Mellerud AB byter namn till Hellbergs Door Company AB.

Läs mer

En dörr, två färger? Självklart!

Med den nya HD200-serien kan dörrar från Hellbergs målas med olika kulörer på ut och insida.
Vad gör då målningen av en dörr? Låt gänget på Hellbergs måleriavdelning förklara varför just färgen och vilken typ av färg som målas på en dörr har stor betydelse för mer än utseendet.

Läs mer

Vi ses på Nordbygg!

Då är vi i gång på Nordbygg! Välkommen till vår monter C15:39 där du kan utforska vårt spännande sortiment av klassade ståldörrar. Missa inte chansen att hitta nya dörrlösningar, diskutera projekt och ställa frågor. Låt oss guida dig genom våra produkter, klassningar och hur vi bygger ståldörrar för generationer.

Läs mer

Ståldörrar behövs överallt.
Låt dig inspireras av våra dörrprojekt.

Under Inspireras finner du ett urval av våra projekt inom t.ex bostäder, offentliga miljöer och infrastruktur. Finn inspiration i våra standardlösningar men också i vår stora flexibilitet och möjligheter till kundanpassningar.

Till inspirationssidan  För dig som arkitekt

Brandprover enligt SS-EN 16034

2019 påbörjades brandprover av Hellbergs branddörrar enligt den senast fastslagna Europastandarden SS-EN 16034. Det skärpta provförfarandet och de nya klassningarna tillämpas från och med hösten 2023 på samtliga av våra brandklassade dörrar.

Läs mer

Se din dörr - vår interaktiva 3D-applikation. 

Med vår interaktiva 3D-applikation Se din dörr kan du med egna klick öka din förståelse kring dörrens funktion och terminologi. Visualisera din dörr genom att applicera t ex kulörer, glasurtag eller sparkplåtar på din dörr. 

Testa Se din dörr