Dörrar för en trygg start i livet

En ståldörr från Hellbergs motverkar brandspridning och stänger ute ovälkomna besökare men ger också ditt hem en välkomnande entré.

Till sortimentet

Dörrar för en aktiv livsstil

Ståldörrar från Hellbergs är ett attraktivt och tryggt dörralternativ för offentliga miljöer som kontor, idrottsanläggningar, konferenscentran, restauranger och skolor.

Till sortimentet

Dörrar för de stora arenorna

Klassade ytter- och innerdörrar från Hellbergs är ett frekvent alternativ i stora industri-, handels- och lagerbyggnaden men också inom infrastruktur där ståldörrar och stålluckor är vanliga vid byggnation av t.ex broar, tunnlar, järnvägsstationer och flygplatser.

Se ett urval av våra case

Born and raised in Mellerud

Vår vision är självklar. Vi ska vara det givna förstahandsvalet vid val av ståldörr. Med stolta hantverkstraditioner och starkt entreprenörskap producerar vi, i vår egen fabrik i natursköna, dalsländska Mellerud, moderna ståldörrar för den skandinaviska byggmarknaden.

Om Hellbergs

Ståldörrar behövs överallt.
Låt dig inspireras våra dörrprojekt.

Under Inspireras finner du ett urval av våra projekt inom t.ex bostäder, offentliga miljöer och infrastruktur. Finn inspiration i våra standardlösningar men också i vår stora flexibilitet och möjligheter till kundanpassningar.

Till inspirationssidan  För dig som arkitekt

Välj din dörr i 3 enkla steg

På vägen mot den rätta dörren behöver du göra dina egna vägval kring sett till dörrkategori, produkttyp och klassning. Ibland kräver omständigheterna något extra. Då kommer vårt breda sortiment av tillval väl till pass.

Välj din egen ståldörr

Dörrguiden - vår interaktiva 3D-applikation. 

Med vår nya interaktiva dörrguide kan du med egna klick öka din förståelse kring dörrens funktion och terminologi och snabbt få en översikt över tillgängliga karm- och tröskelalternativ. Dörrguiden gör bron mellan dig som beställare och oss som leverantör så mycket kortare.

Till vår dörrguide