Ta hjälp av vår laminatguide

Laminatplåt livar upp dörren och ger den liv och karaktär. Träutseendet är vanligt förekommande på dörrens utsida för bland annat lägenhetsdörrar.

Läs mer om laminatplåt och se alla våra olika varianter i vår nedladdningsbara pdf. Ladda enkelt ner den via länken nedan.
 

Ladda ner den här

Fler nyheter

Lägenhetsdörrar i Mahogny

Melleruds Bostäder renoverade sex trapphus i ett större lägenhetskomplex i Melleruds Kommun där Hellbergs Dörrar fick leverera 40 lägenhetsdörrar.

Läs mer

Nytt mekaniskt slutbleck HD-3737

Vårt nya mekaniska slutbleck HD-3737 kan monteras i våra stålkarmar när de ska vara förberedda för elslutbleck som ska installeras vid senare tillfälle.

Läs mer

Vi har lanserat Dörrskolan

Är du allmänt nyfiken på ståldörrar eller har något du själv vill fördjupa dig i finns mycket att hämta i vår digitala Dörrskola.

Läs mer

Ny pardörr med inbrottsklass RC4

Vi har utökat vårt sortiment med en säkerhetsklassad pardörr. Under det gångna året har vi på Hellbergs utvecklat och lanserat en pardörr med inbrottsklass RC4.

Läs mer

Ståldörrar till Hotell Bohusgården

Hellbergs har levererat brandklassade innerdörrar till Bohusgården Hotell & Konferens i Uddevalla.

Läs mer

Gallerdörrar till Masthuggskajen

Hellbergs har tillverkat och levererat gallerdörrar till nya stadsdelen Masthuggskajen i Göteborg. Dörrarna är försedda med tillvalen dörrstängare och nödutrymningsbeslag.

Läs mer

Ytterdörrar utrustade för Flatscan

ICA ToGo Kläppen i Sälenfjällen har valt ytterdörrar i stål från Hellbergs. Dörrarna har utrustats med brytskydd samt förstärkning för dörrautomatik och säkerhetssensor av typen Flatscan.

Läs mer

Fjärrvärmeverket i Mellerud

Dörrar till Melleruds Fjärrvärmeverk

Hellbergs har levererat ståldörrar till de nya delarna av Melleruds Fjärrvärmeverk. Dörrarna är utrustade med dörrautomatik för att motsvara klassningskraven.

Läs mer

Hellbergs installerar solcellspaneler

Hellbergs installerar solceller

Hellbergs installerar 730 st solcellspaneler som ska generera runt 275 000 kwh, drygt en fjärdedel av företagets elförbrukning.

Läs mer