Enfärgade laminatplåtar

Miljövänliga utomhusbeständiga laminatplåtar speciellt utvecklade för det skandinaviska klimatet. Med exceptionell hållbarhet är detta den nya standarden för nordiska väderförhållanden. Stilrena och snygga!

Dobels nya enfärgade laminat har testats långt över standarden som krävs idag. En dörr med laminatplåt från Solid-serien har därför en tuffare och starkare yta mot yttre påfrestningar. Med laminat skapas också ett levande dörrblad som lyfter dörrens utseende både i färg och struktur. I Solid-serien, där de flesta laminat även är anpassade för utomhusbruk försäkras också dörren en lång levnadstid med lägre underhåll.

Inomhusbruk

Dobel 1306 - Närmast NCS S 0500-N

Utomhusbruk

Dobel 4125 - Närmast NCS S 2500-N
Dobel 4112 - Närmast NCS S 4500-N
Dobel 4015 - Närmast NCS S 6502-B
Dobel 4412 - Närmast NCS S 8000-N
Dobel 4111 - Närmast NCS S 9000-N

Se Hellbergs sortiment för laminatplåtar

Fler nyheter

Vi söker ekonomi- och inköpsassistent

Är du en strukturerad och noggrann individ som vill vara en del av vår spännande resa? Just nu letar vi efter en ekonomi- och inköpsassistent för vårt team på Hellbergs Dörrar!
Läs mer

Vi ses på Nordbygg!

Då är vi i gång på Nordbygg! Välkommen till vår monter C15:39 där du kan utforska vårt spännande sortiment av klassade ståldörrar. Missa inte chansen att hitta nya dörrlösningar, diskutera projekt och ställa frågor. Låt oss guida dig genom våra produkter, klassningar och hur vi bygger ståldörrar för generationer.

Läs mer

Vi söker innesäljare

Vill du bli en del av Hellbergs Dörrar? Just nu söker vi en ny innesäljare till vårt härliga gäng på försäljningsavdelningen.

Ansök med CV och personligt brev idag!

Läs mer

Måtthjälpen

Att föreskriva dörrar blev helt plötsligt mycket enklare! Måtthjälpen är en resurs som låter dig hitta exakt de mått du behöver för att göra rätt val när det kommer till dörrar och tillval.

Läs mer

Nu finns över- och sidopartier i sträckmetall och täckt utförande

Hellbergs utökar sitt sortiment av tillval med över- och sidopartier i sträckmetall och täckta partier. Tillvalet går att fås i både enkeldörr och pardörrsutförande.

Läs mer

Infälld tätningströskel till enkeldörrar

Hellbergs har lanserat en ny infälld tätningströskel till enkeldörrar. Den infällda tätningströskeln, som med automatik fälls ner när dörren stängs, finns tillgänglig till innerdörr HD100-1 och ytterdörr HD110-1 med brandklass upp till EI215-EW30 och rökgasklass Sa/S200.

Läs mer

Kvalitetskomponenter för skyddsrum

Hellbergs-koncernen återupptar skyddsrumskomponenter som del av sitt sortiment. Nybildade Hellbergs Skyddsrum AB kommer att marknadsföra ett brett program av certifierade skyddsrumsprodukter inom områden som dörrar och luckor, avlopp, vattenförsörjning och ventilation.

Läs mer

Brandprover enligt SS-EN 16034

2019 påbörjades brandprover av Hellbergs branddörrar enligt den senast fastslagna Europastandarden SS-EN 16034. Det skärpta provförfarandet och de nya klassningarna tillämpas från och med hösten 2023 på samtliga av våra brandklassade dörrar.

Läs mer

Nytt säljkontor invigt i Lund

Hellbergs växer och öppnar upp ett nytt säljkontor i Lund. På Höstbruksvägen 14 invigde vi under torsdagen den 24:e augusti ett nytt säljkontor, showroom och hämtlager. Med nytt kontor i södra Sverige kommer vi närmare kunderna och kan bidra med ännu bättre service.

Läs mer