Vi söker Systemutvecklare

Vill du bli en viktig kugge i vårt dörrmaskineri?
Sedan 1950 tillverkar vi ett brett sortiment av klassade ståldörrar som branddörrar, säkerhetsdörrar, ljuddörrar, rostfria dörrar med mera. Dörrar som syftar till att rädda liv och skydda egendom. Utveckling och tillverkning av samtliga dörrar sker på vår fabrik i Mellerud, som ligger i natursköna Dalsland. Affärsmodellen ligger i att sälja dessa dörrar till bygg- fastighets- och industrisektorn i Skandinavien.

Om tjänsten
Hellbergs har ett egenutvecklat affärs- och produktionssystem. Som systemutvecklare jobbar du med att utveckla och effektivisera affärssystemet löpande. I nära samarbete med systemets användare och kravställare bidrar du till att fram nya funktioner och öka användarvänligheten.

Kravprofil
Vi söker en noggrann och driven person med gott humör som vill vara med på vår expansions- och förändringsresa. Verksamheten växer och vi utvecklar hela tiden vårt sätt att arbeta. Du har goda kunskaper i .Net, SQL, C#, XML, Blazor/UX. Vi ser gärna att du har erfarenhet av affärssystem. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk förmåga samtidigt som du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Utöver det svenska språket behärskar du engelska både i tal och skrift.

Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Mellerud.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast lön.

Vi önskar din ansökan före 2023-03-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret nedan för att söka tjänsten.

När du klickar på Skicka godkänner du också att du läst och förstått vår integritetspolicy (GDPR).