Vi söker Konstruktör / Produktutvecklare

Vill du bli en viktig kugge i vårt dörrmaskineri?
Sedan 1950 tillverkar vi ett brett sortiment av klassade ståldörrar som branddörrar, säkerhetsdörrar, ljuddörrar, rostfria dörrar med mera. Dörrar som syftar till att rädda liv och skydda egendom. Utveckling och tillverkning av samtliga dörrar sker på vår fabrik i Mellerud, som ligger i natursköna Dalsland. Affärsmodellen ligger i att sälja dessa dörrar till bygg- fastighets- och industrisektorn i Skandinavien.

Om tjänsten
På Hellbergs utvecklar vi våra egna produkter. Som konstruktör ingår du i vår FoU/Konstruktionsavdelning och jobbar med att utveckla våra dörrar. Utöver att rita i CAD deltar du operativt med både prototyptillverkning samt testförfarandet av produkterna, både i huset och hos externa parter. Tjänsten är placerad under utvecklingschef.

Kravprofil
Vi söker en noggrann och driven person med gott humör som vill vara med på vår expansions- och förändringsresa. Verksamheten växer och vi utvecklar hela tiden vårt sätt att arbeta. Du har goda kunskaper Autodesk Inventor. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från tillverkningsindustrin. Eftergymnasial utbildning inom konstruktion och/eller maskinteknik är meriterande. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk förmåga samtidigt som du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har ett starkt teknikintresse och är nyfiken på tekniska lösningar. Utöver det svenska språket behärskar du engelska både i tal och skrift.

Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Mellerud.
Omfattning: Heltid.
Lön: Fast lön.

Vi önskar din ansökan före 2023-03-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret nedan för att söka tjänsten.

När du klickar på Skicka godkänner du också att du läst och förstått vår integritetspolicy (GDPR).