Vi söker Ekonomi- & löneadministratör

Vill du bli en viktig kugge i vårt dörrmaskineri?
Sedan 1950 tillverkar vi ett brett sortiment av klassade ståldörrar som branddörrar, säkerhetsdörrar, ljuddörrar, rostfria dörrar med mera. Dörrar som syftar till att rädda liv och skydda egendom. Utveckling och tillverkning av samtliga dörrar sker på vår fabrik i Mellerud, som ligger i natursköna Dalsland. Affärsmodellen ligger i att sälja dessa dörrar till bygg- fastighets- och industrisektorn i Skandinavien.

Om tjänsten
Som ekonomi- och löneadministratör kommer du hos oss att arbeta med löpande bokföring för våra bolag i koncernen, beräkna löner samt utföra tillhörande personaladministration. De dagliga sysslorna består i fakturering, kontering av leverantörsfakturor, sköta in- och utbetalningar, vissa avstämningar och rapporter, deklaration av moms- och arbetsgivaravgifter samt allt i övrigt förekommande löpande arbete inom bokföring och löneadministration. Vi arbetar i  systemen Visma Administration och Visma Lön. Viss övrig kontorsadministration kan förekomma om utrymme finns. Tjänsten är placerad under ekonomichef.

Kravprofil
Vi söker en noggrann och driven person med gott humör som vill vara med på vår expansions- och förändringsresa. Verksamheten växer och vi utvecklar hela tiden vårt sätt att arbeta. Du har goda  kunskaper i MS Office (främst i Excel), goda kunskaper inom redovisning och erfarenhet från liknande arbete. Erfarenhet från Visma Administration och Visma Lön är meriterande men inget krav. Du är strukturerad, resultatinriktad och har en analytisk förmåga samtidigt som du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Utöver det svenska språket behärskar du engelska både i tal och skrift.

Start: Enligt överenskommelse.
Placering: Mellerud.
Omfattning: Heltid (deltid kan diskuteras).
Lön: Fast lön.

Vi önskar din ansökan före 2023-03-31. Urval och intervjuer sker löpande.

Ansökningsformulär

Fyll i formuläret nedan för att söka tjänsten.

När du klickar på Skicka godkänner du också att du läst och förstått vår integritetspolicy (GDPR).